Audiomemo


Citaj mi

 

Audiomemo registrofon je višekanalni uređaj za snimanje telefonskih razgovora (u lokalu ili na javnoj mreži), radio stanica i ambijentalnih zvukova. Osim snimanja, Audiomemo omogućuje i arhiviranje i pretragu zvučnih snimaka dobijenih na taj način.

Ovaj snimač poziva je praktičan za upotrebu kako u manjim firmama tako i za potrebe velikih pozivnih centara. Sastoji se od PC računara, modula za snimanje razgovora, aplikacije za pretragu i reprodukciju i aplikacije za upravljanje, nadzor i statistiku.

Karakteriše ga visok stepen robustnosti i pouzdanosti, kao i velike mogućnosti prilagođavanja konkretnim zahtevima korisnika.

Osobine:

  • Snimanje 1-240 digitalnih, analognih ili VoIP linija
  • Snimanje svih odlaznih i dolaznih poziva
  • Snimanje sa dolaznih linija i/ili lokala
  • Audiomemo softver lak za korišćenje
  • Godinu dana garancije na sav hardver
  • Besplatan upgrade u roku od godinu dana
  • Opciona daljinska instalacija i održavanje
  • Prilagođenje sistema konkretnim zahtevima korisnika

 

Audiomemo


Analogni snimač

Analogni snimač se koristi za snimanje analognih telefona, faks (ili telefaks) uređaja, radio uređaja, interfona...

Pročitajte više

Digitalni PBX snimač

Ovaj snimač se koristi za snimanje proprietary telefona. Audiomemo snimač je paralelno povezan između centrale i telefona.

Pročitajte više

Digitalni ISDN snimač

Snimanje poziva pre kućne centrale, gde je Audiomemo povezan paraleno na dolazne (E1/T1, PRI) linije, dobar je način da se uštedi...

Pročitajte više

VoIP snimač

VoIP (Voice over Internet Protocol) snimač se koristi za snimanje VoIP telefona. Kod VoIP-a se audio-paketi razmenjuju...

Pročitajte višeSoftver za reprodukciju

Audiomemo klijent softver dostupan je u desktop i web verziji. Jednostavno korišćenje Audiomemo registrofon sistema omogućava lak pristup snimljenim pozivima, njihovo praćenje, pretragu i arhiviranje. Funkcije generisanja izveštaja su ugrađene u sam softver.

Pročitajte više


Pouzdanost i izmenljivost

Audiomemo registrofon sistem odlikuje velika pouzdanost u radu, ali i mogućnost automatske detekcije neispravnosti ili kvara na sistemu, kao i njegovo otklanjanje. U slučaju eventualne neispravnosti ona će biti odmah otklonjena ukoliko je to moguće, a u svakom slučaju korisnik može biti trenutno obavešten.

Pročitajte više