Demonstracija TTS


Citaj mi

Ukoliko želite odmah da čujete kako funkcioniše naš sistem za sintezu govora, možete ukucati proizvoljan tekst i kliknuti na dugme "Izgovori". Probajte!
Date su opcije za promenu brzine čitanja i visine glasa. Takođe možete izabrati da čujete kako je zvučao naš prethodni sintetizator za srpski jezik (Marija i Steva) kao i stari sintetizator za hrvatski jezik (Marica i Ivica).

Na svakoj stranici ove prezentacije klikom na dugme "Čitaj mi" biće demonstrirano ozvučavanje web stranica, a ako posetite link https://www.alfanum.co.rs/citajmi uključićete opciju izgovaranja stavki menija kada mišem pređete preko njih. Za tu opciju potrebno je da imate omogućeno upisivanje cookie-ja, a u zavisnosti od vaše mrežne konekcije i opterećenosti servera moguće je da će se zvučni zapis čuti tek nekoliko sekundi nakon prelaska mišem preko neke stavke u meniju, pa molimo za strpljenje i razumevanje s obzirom da je u pitanju samo demonstracija raznih mogućnosti sistema. Da biste isključili ovu funkciju, dovoljno je da opet posetite gornji link i cookie će biti obrisan, a samim tim i isključena ova demonstracija.
 
brzina
visina
 
 
 
 
UPOZORENJE!
Ova demonstracija ima isključivo promotivni karakter. Komercijalna upotreba dobijenih snimaka nije dozvoljena. Zbog čestih zloupotreba ovog servisa prinuđeni smo da pojedine sinteze namerno pokvarimo ubacivanjem slučajnih reči. Ukoliko želite detaljnije da testirate našu sintezu preporučujemo da uzmete probnu licencu aplikacije anReader