Citaj mi

„AlfaNum Event 2011” održan 25.03.2011. godine.

 

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je 25.03.2011. godine u Sava centru, na Novom  Beogradu preduzeće AlfaNum održalo konferenciju pod nazivom „AlfaNum Event 2011”.
Cilj konferencije je bio predstavljanje govornih tehnologija za srpski i druge južnoslovenske jezike, kao i aplikacija koje je preduzeće AlfaNum na bazi ovih tehnologija razvilo. Osnove  govornih tehnologija predstavio je prof. dr Vlado Delić sa Fakulteta tehničkih nauka na kom su ove tehnologije i razvijene, a potom su direktor firme AlfaNum Darko Pekar i menadžer prodaje Marko Ćorić predstavili aplikacije na bazi ovih tehnologija koje se primenjuju u savremenom poslovnom okruženju kod nas i u svetu.
Konferenciji je prisustvovalo 62 predstavnika javnih preduzeća i preduzeća iz IKT sektora u najvećem broju iz Beograda, ali i iz svih krajeva Srbije, kao i Bosne i Hercegovine. „AlfaNum Event 2011” je protekao u dobroj atmosferi, uz aktivno uključivanje učesnika sa puno pitanja i konkretnih predloga o mogućim primenama govornih tehnoligija u različitim oblastima poslovanja.
Predstavljene prezentacije mogu se pogledati na:
www.alfanum.ftn.uns.ac.rs/download/an_event_2011.zip
username: download
password: download

 

TTS Demonstracija

TTS demonstracija

ASR Demonstracija

ASR demonstracija


AlfaNum d.o.o.

Bulevar Vojvode Stepe 40 / 7

21000 Novi Sad

Tel: +381 21 475 0204